WAAROM DE EDUCATIUS GROUP KIEZEN VOOR EEN VERBLIJF IN HET BUITENLAND?

 

WAAROM DE EDUCATIUS GROUP KIEZEN VOOR EEN VERBLIJF IN HET BUITENLAND?

-Omdat de EDUCATIUS GROUP wereldwijd het grootste bedrijf is dat High School Programs in het buitenland aanbiedt voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar, die zowel ondergedompeld willen worden in de taal en in de cultuur, als in een gezin en op school in het land van hun keuze.

- Omdat de EDUCATIUS GROUP in meer dan 60 landen werkzaam is voor de uitwisseling van Jongeren waarbij deze tijdens hun verblijf naar een High School gaan. 

- Omdat de EDUCATIUS GROUP, de enige organisatie is die met haar grote bereik zo’n verscheidenheid aan opties aanbiedt. Zo kan elke jongere het High School Program naar eigen wens invullen:

  • Gegarandeerde keuze van stad of staat (verblijf Classic in de VS en in GB), uitsluitend bij EDUCATIUS Netherlands
  • Keuze van vakken, sporten, bestemmingen
  • Veel keuze uit scholen of Community Colleges
  • High Schools van ons Select-programma en Boarding Schools, in 16 verschillende landen beschikbaar 

In Nederland bereiden onze medewerkers de jongeren voor op hun ervaring in het buitenland. Samen met onze medewerkers bekijkt de jongere welk programma het best bij zijn of haar wensen past (verbetering van taalvaardigheden, voorbereiding op vervolgopleiding, erkenning van diploma's, etc.). Als de keuze eenmaal gemaakt is, wordt uw kind bij elke stap tijdens de voorbereiding begeleid : dossier, visum, reis, verzekeringen, in alles wordt voorzien voor de voorspoedige voortgang. Tijdens het verblijf is het Nederlandse team 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Onze kantoren en hun teams ter plaatse en onze lokale coördinatoren staan altijd tot uw beschikking en die van uw kind om van elk verblijf een groot succes te maken. Ook zij zijn voor noodgevallen 24/7 bereikbaar.

Onze gezamenlijke inspanningen worden grotendeels beloond, omdat meer dan 95% van de jongeren EDUCATIUS aanraadt aan hun vrienden.

EDUCATIUS GROUP is erg blij nu ook in Nederland werkzaam te zijn en dat Nederlandse jongeren nu kunnen profiteren van mogelijkheden die er tot op heden nog niet waren.

Uitstekend verblijf gewenst met EDUCATIUS Netherlands!

TOM ERICSSON,

Oprichter en voorzitter.

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure