High School Program in Duitsland

 

Het land: Duitsland is meer dan ooit het hart van Europa. Het is een traditioneel land, maar heeft de blik op de toekomst gericht en blijft in de voorhoede van alle innovaties: van het industriële model tot aan het culturele avant-gardisme en de collectieve duurzaamheid. Duitsland blijft een belangrijke partner, wat het volledig logisch maakt dat uw kind de taal van Goethe wilt beheersen...

De mensen: de Duitse gezinnen ontvangen vrijwillig. Ze worden geselecteerd na een aantal gesprekken, een specifieke training en een huisbezoek. Wij garanderen u dat de gezinnen fatsoenlijk zijn. 

Het gastgezin

Het gastgezin, dat geen financiële vergoeding ontvangt, ontvangt uw kind om het dagelijks leven met hem of haar te delen, maar ook vanwege alle kennis van land en cultuur die hij of zij met zich meebrengt. Uw zoon of dochter wordt dus een volwaardig lid van het gezin dat hem of haar ontvangt: onze jongeren hebben het trouwens over hun host mother of host brother van het gastgezin. Wij adviseren iedere deelnemer actief deel te nemen aan de activiteiten binnen het gezin, om op die manier een zo goed mogelijke relatie op te bouwen.

Uw kind kan overal in Duitsland worden geplaatst, afhankelijk van het dossier en de interesses. Dit kan zowel in hartje stad zijn als midden op het Duitse platteland. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de jongere bij het gastgezin past. De jongere wordt dus bij het gastgezin geplaatst dat het beste bij zijn of haar dossier en interesses past. 

Duitsland is meer dan ooit het hart van Europa. Het is een traditioneel land, maar heeft de blik op de toekomst gericht. 

Onze ontvangst ter plaatse

Onze partnerorganisatie heeft jarenlange ervaring met High School Programs. De verantwoordelijken weten alles over de onderwijsinstellingen en zij zullen de jongeren op basis van hun taalvaardigheden indelen. 

Vlucht inbegrepen vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

Naar de eindbestemming, afhankelijk van de plaats. Ter plaatse: ontvangst bij aankomst en vervoer naar het gastgezin inbegrepen.  

Benodigde documenten

Nationale identiteitskaart of geldig paspoort. Autorisatie om het gebied te verlaten. Europese ziekteverzekeringskaart, EHIC.

Verzekeringen

Aansprakelijkheids- en repatriëringsverzekering inbegrepen.

Diëten / Allergieën

Diëten: Geef precies aan wat voor dieet uw kind volgt. 

Allergieën : Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren.

Onze verblijven DUITSLAND

Op dit moment is er geen verblijf beschikbaar.

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure