High School Program in Australië

 

Het land: Australië is een populair land dat bekendstaat om de goede kwaliteit van leven, het uitstekende onderwijs en zijn dynamiek. Al 30 jaar lang zijn wij pioniers op het gebied van verblijven in Australië, en we hebben er zulke sterke banden en relaties dat niemand op deze bestemming om onze organisatie heen kan.  

De voordelen van Australië zijn eindeloos: naast de bovengenoemde punten maakt de ligging op het zuidelijk halfrond het een droombestemming voor jongeren die er lang willen verblijven en zich volledig willen onderdompelen in het Australische leven, maar geen heel schooljaar willen missen.  

Wij zijn een van de weinige organisaties die gastgezinnen heeft die geen financiële vergoeding ontvangen. Dit is kenmerkend voor de gastvrijheid waar de Australiërs bekend om staan en maakt het een unieke ervaring voor uw kind. De Australiërs vinden het leuk om hun cultuur, activiteiten, gewoonten en de schoonheid van hun land te delen. 

De informatie op deze pagina is van toepassing op al onze verblijven in Australië; aanvullende, specifiekere informatie vindt u op de pagina van elk programma.

Het gastgezin

Het vrijwillige gastgezin ontvangt uw kind om het dagelijks leven met hem of haar te delen, maar ook vanwege alle kennis van land en cultuur die uw zoon of dochter met zich meebrengt.

Uw kind wordt dus een volwaardig lid van het gezin dat hem of haar ontvangt: onze jongeren hebben het trouwens over hun host mother of host father van het gastgezin. Het is dus aan uw kind om zijn of haar plaats binnen het gezin in te nemen. Wij adviseren iedere deelnemer om actief deel te nemen aan de activiteiten binnen het gezin, om op die manier een zo goed mogelijke relatie op te bouwen. 

Inbegrepen vlucht vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

Groepsreis Brussel/Amsterdam, heen- en terugvlucht van en naar eindbestemming (lijnvlucht, afhankelijk van de verblijven en de bestemming: Etihad, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Emirates).  

Als de jongere een binnenlandse vlucht maakt, wordt deze betaald door Educatius, net zoals de bagagetoeslag tussen de transcontinentale vlucht (23 kg) en binnenlandse vlucht (20 kg, in sommige gevallen zelfs 15 kg).

Benodigde documenten

Geldig, elektronisch paspoort dat op eigen naam staat en dat nog tenminste 6 maanden na terugkomst geldig is. Toestemming om het land te verlaten.

Voor verblijven van meer dan 90 dagen waarbij uw kind naar school gaat, is een ''Student Visa Subclass 500'' verplicht. Als uw kind niet over de Belgische of Nederlandse nationaliteit beschikt, neemt u contact op met Educatius.

Verzekeringen

Voor elke deelnemer wordt een (burgerlijke) aansprakelijkheidsverzekering en repatriëringsverzekering afgesloten, alsook een ziektekostenverzekering die ongelukken dekt en uw kind verzekert bij ziekte tijdens het verblijf.

Voorwaarden ziektekostenverzekering: risicovolle sporten en reeds bestaande ziekten worden niet gedekt. Als de deelnemer aan een chronische ziekte lijdt (en algemener alle ziekten of medische verplichtingen die al aanwezig zijn voor het jaar in het gastland), worden medische incidenten die zich tijdens het verblijf aandienen en die een direct gevolg zijn van deze ziekte niet gedekt door de afgesloten ziektekostenverzekering. In dit geval moet u een aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten. De annuleringsverzekering, die onvoorziene en onvoorzienbare risico's dekt (3% van de prijs van het verblijf), is niet inbegrepen. Deze verzekering is optioneel en is alleen geldig als deze wordt afgesloten bij de boeking.

Begeleiding

Op de heenweg worden de studenten vanaf Brussel/Amsterdam tot aan de eindbestemming begeleid (met uitzondering van vertrek in januari en in het geval van Select-verblijven). 
Op de terugweg worden de jongeren die eind augustus terugkeren, begeleid door een medewerker van Educatius die op de jongeren let tot aan de landing. Voor alle andere jongeren geldt dat onze partner ze naar het vliegveld brengt en de jongeren samen naar Brussel/Amsterdam vliegen.

Diëten / Allergieën

Diëten : Geef precies aan wat voor diët uw kind volgt.

Allergieën: Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren.

Onze verblijven AUSTRALIË

Op dit moment is er geen verblijf beschikbaar.

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure