High School Program in Canada

 

Het land : Het Canadese British Columbia is omringd door bossen, wilde natuur en steden: een subtiele mix van traditioneel en modern. 

In het uiterste westen van Canada, op Vancouver Island, liggen Nanaimo en Qualicum, steden waar er alleen maar Engels wordt gesproken.

Bovendien is Vancouver Island trots op het Angelsaksische erfgoed; de cottages en  tearooms maken niet alleen deel uit van  het landschap, maar staan ook voor een zeer Britse culturele identiteit. 

Dit idyllische decor is nog niets vergeleken met de talrijke culturele en sportieve activiteiten die onze scholen aanbieden: raften, mini-programma's om flora en fauna te ontdekken (camping, 3 of 4 dagen), waaronder: vissen, zeilen, skiën, snowboarden, paardrijden, oceanologie, onderzoek naar het zeemilieu, walvissen spotten, etc.

Op cultureel gebied is er ook genoeg te beleven: bezoeken aan Vancouver, cursus muziekwetenschap (Klassiek en Jazz, Diana Krall komt uit Nanaimo en geeft er nog altijd workshops Jazz), theater, dans, muziek en films maken... Met deze programma's bieden wij uw kind de mogelijkheid om de schoonheid van Canada te combineren met het leren van Engels in totale onderdompeling, en dat allemaal terwijl hij of zij met boeiende activiteiten bezig is.  

 

Bij het programma SELECT kiest uw kind de school uit!

De informatie die u op deze pagina van Canada vindt, is van toepassing op al onze programma's in Canada; u vindt aanvullende, specifiekere informatie bij elk programma. 

Het gastgezin

De gastgezinnen ontvangen geen financiële vergoeding (stipend) bij het programma "Classic". Zij ontvangen uw kind om het dagelijks leven te delen, maar ook vanwege alle kennis van land en cultuur die uw zoon of dochter met zich meebrengt. 

Het gastgezin is er om uw kind te helpen en om hem of haar aan te moedigen en verwacht hiervoor terug dat hij of zij actief deelneemt aan het gezinsleven en de activiteiten. Uw kind heeft een eigen kamer op basis van volpension. 

 

Vlucht inbegrepen vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

Heen- en terugreis inbegrepen (lijnvlucht), afhankelijk van de verblijfplaats van elke deelnemer. Bij aankomst is er altijd iemand om uw kind op te vangen.

Benodigde documenten

Geldig paspoort (het paspoort moet tenminste 6 maanden na terugkomst nog geldig zijn). Toestemming om het land te verlaten.

Verplicht visum: Wij begeleiden uw kind bij de benodigde stappen bij de immigratiedienst van Canada. 

Verzekeringen

Voor elke deelnemer wordt een (burgerlijke) aansprakelijkheidsverzekering en repatriëringsverzekering afgesloten, alsook een ziektekostenverzekering die ongelukken dekt en uw kind verzekert bij ziekte tijdens het verblijf. Voorwaarden ziektekostenverzekering: risicovolle sporten en reeds bestaande ziekten worden niet gedekt. Als de deelnemer aan een chronische ziekte lijdt (en algemener alle ziekten of medische verplichtingen die al aanwezig zijn voor het jaar van vertrek naar het gastland), worden medische incidenten die zich tijdens de reis aandienen en die een direct gevolg zijn van deze ziekte niet gedekt door de afgesloten ziektekostenverzekering. In dit geval moet u een aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten.

De annuleringsverzekering, die onvoorziene en onvoorzienbare risico's dekt (3% van de prijs van het verblijf), is niet inbegrepen. Deze verzekering is optioneel en is alleen geldig als deze wordt afgesloten bij de boeking. 

 

Diëten/Allergieën

Diëten : Geef precies aan wat voor dieet uw kind volgt.

Allergieën: Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren.

Onze verblijven CANADA

SELECT ONTARIO

Van 4 weken tot een schooljaar
vanaf € 4.135,00
vertrek:

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure