High School Program in Chili

 

Het land: Chili, ideaal gelegen aan de westkust van Zuid-Amerika, is dé bestemming voor iedereen die tegelijkertijd Spaans en Engels wil leren en de schatten van het land wil ontdekken. Chili ligt tussen Peru, Bolivia en Argentinië en is een land waar veel jonge en dynamische mensen wonen, in het bijzonder in de hoofdstad Santiago. 

De mensen: de Chilenen zijn trots op hun land, cultuur en de hervonden democratie. Zij delen van harte hun dagelijks leven.

Het gastgezin

Het gastgezin, dat geen financiële vergoeding ontvangt, ontvangt uw kind om het dagelijks leven te delen, maar ook vanwege alle kennis van land en cultuur die hij of zij met zich meebrengt. Uw kind wordt dus een volwaardig lid van het gezin dat hem of haar ontvangt: onze jongeren hebben het trouwens over hun hostmother of hostbrother van het gastgezin. Wij adviseren iedere deelnemer actief deel te nemen aan de activiteiten binnen het gezin, om op die manier een zo goed mogelijke relatie op te bouwen.

Uw kind schrijft zich in voor een verblijf in Chili, maar kan niet aangeven waar precies in Chili. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de jongere bij het gastgezin past. 

Uw kind wordt dus geplaatst in het gezin dat het best bij het dossier en de interesses past. 

Vlucht inbegrepen vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

Wij reizen met lijnvluchten, individueel of in groepsverband, met altijd ontvangst bij aankomst op de luchthaven van bestemming. 

Benodigde documenten

Geldig paspoort dat op eigen naam staat en dat tenminste 6 maanden geldig is na terugkomst. Toestemming om het land te verlaten. Verblijven van 5 tot 10 maanden: studentenvisum verplicht.

Verzekeringen

Voor elke deelnemer wordt een (burgerlijke) aansprakelijkheidsverzekering en repatriëringsverzekering afgesloten, alsook een ziektekostenverzekering die ongelukken dekt en uw kind verzekert bij ziekte tijdens het verblijf.

Voorwaarden ziektekostenverzekering: risicovolle sporten en "pre-existing situations" worden niet gedekt. Als de deelnemer aan een chronische ziekte lijdt (en algemener alle ziekten of medische verplichtingen die al aanwezig zijn voor het jaar van vertrek naar het gastland), worden medische incidenten die zich tijdens de reis aandienen en die een direct gevolg zijn van deze ziekte niet gedekt door de afgesloten ziektekostenverzekering. In dit geval moet u een aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten. 

De annuleringsverzekering, die onvoorziene en onvoorzienbare risico's dekt (3% van de prijs van het verblijf), is niet inbegrepen. Deze verzekering is optioneel en is alleen geldig als deze wordt afgesloten bij de boeking.

Diëten/ Allergieën

Diëten : Geef precies aan wat voor dieet uw kind volgt.

Allergieën: Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren.

Onze verblijven CHILI

Op dit moment is er geen verblijf beschikbaar.

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure