High School Program in China

 

Het land : China is dusdanig ontwaakt dat het nu een land is waar niemand omheen kan en waar we in ons dagelijks leven mee te maken hebben. 

China speelt zo'n grote rol in de handel en industrie dat de komende generaties zich wel in het land moeten verdiepen : Mandarijn leren en het volk begrijpen zijn voortaan uitdagingen voor iedereen die de ogen strak op de toekomst heeft gericht.

Met 33 regio's, bijna 10 miljoen vierkante meter en een populatie die bijna de 1,5 miljard aantikt (bijna elke seconde wordt er wel 1 Chinees geboren...), is er niet één China. China is een veelzijdig land, met verschillende culturen en klimaten, waarvan de ontdekking zal fascineren. 

De mensen: de Chinezen zijn gastvrij en geïnteresseerd in westerse culturen.  Zij genieten ervan jongeren te ontvangen om hun dagelijks leven te delen, en wensen ook meer te weten te komen over uw kind, zijn of haar familie, en zijn of haar gewoonten. Het zal tijd kosten om te kunnen communiceren, ook al is het mogelijk om Engels te praten met de adolescent in het gezin. 

 

Het gastgezin

De jongeren worden in gezinnen uit een tamelijk welgestelde sociaal-economische klasse geplaatst, met een jongere van ongeveer dezelfde leeftijd.

Vlucht inbegrepen vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

Retourvluchten naar de eindbestemming (lijnvlucht). Individuele reis of groepsreis. Ontvangst door onze medewerkers bij aankomst. Na afloop van het Soft-Landing Camp een binnenlandse retourvlucht naar de eindbestemming. 

Benodigde documenten

Geldig paspoort (dat tenminste nog 6 maanden geldig is na de verwachte aankomstdatum). Toestemming om het land te verlaten. Studentenvisum vereist (waarvoor u zelf moet betalen en dat u zelf moet regelen, met hulp van Educatius). 

Verzekeringen

Voor elke deelnemer wordt een (burgerlijke) aansprakelijkheidsverzekering en repatriëringsverzekering afgesloten, alsook een ziektekostenverzekering die ongelukken dekt en uw kind verzekert bij ziekte tijdens het verblijf. Voorwaarden ziektekostenverzekering: risicovolle sporten en "pre-existing situations" worden niet gedekt. Als de deelnemer aan een chronische ziekte lijdt (en algemener alle ziekten of medische verplichtingen die al aanwezig zijn voor het jaar van vertrek naar het gastland), worden medische incidenten die zich tijdens de reis aandienen en die een direct gevolg zijn van deze ziekte niet gedekt door de afgesloten ziektekostenverzekering. In dit geval moet u een aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten.

De annuleringsverzekering, die onvoorziene en onvoorzienbare risico's dekt (3% van de prijs van het verblijf), is niet inbegrepen. Deze verzekering is optioneel en is alleen geldig als deze wordt afgesloten bij de boeking. 

Diëten/Allergieën

Diëten : Geef precies aan wat voor dieet uw kind volgt.

Allergieën: Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren.

Onze verblijven CHINA

Op dit moment is er geen verblijf beschikbaar.

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure