High School Program in Groot-Brittannië

 

Het land: Groot-Brittannië (Engeland, Schotland, Wales) ligt weliswaar dichtbij, maar blijft in vele opzichten verbazen. Deze bestemming wil de ouders nog wel eens geruststellen, die ongerust zijn dat hun kind naar een te verre bestemming gaat. Het kan voor de aanpassing van de deelnemer echter ook een nadeel zijn dat thuis zo dichtbij is.

Het High School Program in Engeland is zowel geschikt voor volwassen leerlingen als voor de wat jongere leerlingen (jongeren vanaf 12 jaar worden geplaatst bij gastgezinnen die de status ''Private Foster Host Family'' hebben) en dient als springplank voor een toekomstige universitaire studie in Groot-Brittannië. 

De informatie op deze pagina over Groot-Brittannië is van toepassing op al onze verblijven in Groot-Brittannië; aanvullende, specifiekere informatie vindt u op de pagina van elk programma. 

Het gastgezin

De ontvangst wordt verzorgd door gezinnen die zorgvuldig geselecteerd zijn, en die dicht bij de gekozen onderwijsinstelling wonen. Om te kunnen garanderen dat de gezinnen dichtbij wonen en ze aan de selectiecriteria voldoen, ontvangen ze een maandelijkse vergoeding (Stipend).

Onze scholen en gezinnen in Groot-Brittannië ontvangen ook graag jongeren met een kwetsbare gezondheid (diabetes, astma...). 

Voor 12- en 13-jarigen: De jongeren worden door de gezinnen naar school gebracht. 

Reis inbegrepen vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

De individuele reis of groepsreis vanaf Brussel/Amsterdam naar de eindbestemming is inbegrepen, afhankelijk van waar uw kind geplaatst is. Ontvangst bij aankomst is inbegrepen, net zoals het vervoer naar het gastgezin. 

Benodigde documenten

Een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart is verplicht. De deelnemer moet ook toestemming hebben om het land te verlaten en in het bezit zijn van een kopie van het identiteitsbewijs van de ouder die het document ondertekend heeft.

Verzekeringen

De (burgerlijke) aansprakelijkheidsverzekering en repatriëringsverzekering zijn inbegrepen. De ziektekostenverzekering is geregeld via de E.H.I.C. (European Health Insurance Card), die uw kind van uw zorgverzekeraar/ziekenfonds gekregen heeft.

Diëten / Allergieën

Diëten: Geef precies aan wat voor dieet uw kind volgt. 

Allergieën : Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren. Als uw kind een ernstige allergie heeft of aan een chronische ziekte lijdt, bestaat de kans dat Educatius uw kind niet toelaat in Groot-Brittannië, neem contact met ons op. 

Onze verblijven GROOT-BRITTANNIË

ONE TO ONE TEEN SPECIAL- Heel het jaar door

VAN 1 TOT 4 WEKEN
vanaf € 1.950,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure