High School Program in Mexico

 

Het land : een groot Spaanstalig land (112 miljoen inwoners, waarvan 20 miljoen in Mexico-Stad, 150 verschillende bevolkingsgroepen). Mexico is qua inwoneraantal het tweede land van Zuid-Amerika, het derde land qua oppervlakte en de veertiende economische grootmacht van de wereld. 

Het verblijf: de bestemming is een mooi alternatief voor Spanje, daar het land bekendstaat als de ''Nieuwe Wereld'', en dynamisch is. Mexico is ook aanlokkelijk door de rijke geschiedenis (de Azteken en Maya's). 

De mensen: onze gezinnen wonen hoofdzakelijk in woonwijken in de regio van Mexico-Stad. Het is in Mexico relatief nieuw om deelnemers voor langere tijd op vrijwillige basis te ontvangen en daarom focust Educatius zich op Mexico-Stad en regio. 

Het gastgezin

Het gastgezin ontvangt uw kind volledig vrijwillig, omdat ze hun dagelijks leven willen delen. Uw kind schrijft zich in voor een verblijf in Mexico, maar kan niet aangeven waar precies. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de jongere bij het gastgezin past. Uw kind wordt dus in het gezin geplaatst dat het best bij zijn of haar dossier en interesses past. Het is echter wel zo dat de overweldigende meerderheid van onze deelnemers hoofdzakelijk in de regio van Mexico-Stad ontvangen wordt. (Verblijven in Guadalajara zijn mogelijk).

Vlucht inbegrepen vanaf BRUSSEL/AMSTERDAM

Wij reizen met lijnvluchten, individueel of in groepsverband, met altijd ontvangst bij aankomst op de luchthaven van bestemming. 

Benodigde documenten

Geldig paspoort dat op eigen naam staat en dat tenminste 6 maanden geldig is na terugkomst. Toestemming om het land te verlaten. Verblijven van 5 tot 10 maanden: studentenvisum verplicht. 

Verzekeringen

Voor elke deelnemer wordt een (burgerlijke) aansprakelijkheidsverzekering en repatriëringsverzekering afgesloten, alsook een ziektekostenverzekering die ongelukken dekt en uw kind verzekert bij ziekte tijdens het verblijf.

Voorwaarden ziektekostenverzekering: risicovolle sporten en reeds bestaande ziekten worden niet gedekt. Als de deelnemer aan een chronische ziekte lijdt (en algemener alle ziekten of medische verplichtingen die al aanwezig zijn voor het jaar van vertrek naar het gastland), worden medische incidenten die zich tijdens de reis aandienen en die een direct gevolg zijn van deze ziekte niet gedekt door de afgesloten ziektekostenverzekering. In dit geval moet u een aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten. 

De annuleringsverzekering, die onvoorziene en onvoorzienbare risico's dekt (3% van de prijs van het verblijf), is niet inbegrepen. Deze verzekering is optioneel en is alleen geldig als deze wordt afgesloten bij de boeking.

Diëten / Allergieën

Diëten: Geef precies aan wat voor diët uw kind volgt.

Allergieën: Geef precies aan waarvoor uw kind allergisch is. Hetzelfde geldt als uw kind bang is voor dieren.

Onze verblijven MEXICO

Op dit moment is er geen verblijf beschikbaar.

Meer informatie nodig?

Onze meest bekeken verblijven

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 12-15 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 2.980,00
vertrek:

HIGH SCHOOL PROGRAMMA CLASSIC IN GROOT-BRITTANNIË 16-18 jaar

Van 5 weken tot een schooljaar
vanaf € 3.195,00
vertrek:

EDUCATIUS NETHERLANDS
KvK-nummer : 72243236

Informatie, verkoop, follow-up van de verblijven:
+31 6 2547 4387

Hoofdkantoor:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Tel.:
020 241 7512

Download hier onze brochure